Pages

Saturday, 22 October 2011

terima kasih sekali lagi,jiwa.

terima kasih kepada pengomen tegar blog aku :) yang sentiasa memberikan kat kata perangsang kat aku. mungkin esok ,lusa. kita akan jarang berblog lagi.

aku tengah banyak masalh ni :)
namun alhamdulillah, aku masih mampu berfikiran waras.
walaupun hati ni sakitttttttttttttttttttttt sangat :)

ape pun, jaga diri korang, terus keep in touch yang mana ada numb phone aku. yang tertanya-tanya mana fb aku tu,
g cari fb Myera Nyera.

walaupun aku tak sukee nak men fb, tapi ape bleh buat haha.





comel giler budak kecik ni haha ^^,


p.s original post 20 october 2011. :)

3 comments:

Cik Lia Lomi said...

sabarkan hati ya.

cik najihah said...

be cool :)

Nafisah Ruslan said...

lama tak jumpe dalam dunia blog ni :)
selamat bertemu di intan nanti ea!