Pages

Tuesday, 1 May 2012

kerja ouh kerja 2.

amboiiiii. 
mentang mentang hari ni hari pekerja, semua entry madah nak pasal kerja jek ek ^^
biasela. 
bila lagi nak updated ye tak? hihihi





inilah meja aku.
sepah wkakkakaka.



inilah antara kebizian aku pada masa lepas wkakakka. 
mengadap kunci.
sakit jari bukak keychain dia. 
tu tak kira yang dah karat lagi wkkakaka.

tapi aku enjoy gak. 
ye.
enjoy.
dengan muka yang berkerutkerut -__________-

ok. lupakan gambar kat atas tu. wkakakkaa. 
ingat lagi entry ni?

aku rela mengadap filing daripada kena fotostat kertas T_T



inilah dia. 
aku nak kenalkan bakal-suami-tak-jadi wkakakkakaka
gagahkan beliau? T_T
aku tak tahu la kenapa.
tiapkali bos suruh aku fotostat mesti dia tak nak ikot arahan!!
sengal betul.
dia cuma keluar kertas kosong.
ampeh betul.
banyak kali dah.
sampai aku give up dengan beliau.
maka aku putuskan hubungan dengan beliau.



kacak tak beliau?
tapi setelah sekian lama,
akhirnya.
beliau berjaya jugak aku cairkan wkakkakakkaa
akhirnya, aku boleh handle mesin ni.
eh salah.
husband-to-be ni.
wkakakakaka.


maka.
beliau telah melamar aku.
katanya, pelamin dah siap.

SUPRISE!!!!


korang dah kena troll dengan aku wkakakka.

ok. aku tipu jek. baiii. ^^