Pages

Monday, 28 January 2013

Induksi vs Explorace Badan pertolongan Cemas. #2

Oh, Hai Assalammualaikum :)
selepas belajar balutan dan CPR.
esoknya, kami ber-explorace secara berjemaah ^^

penat gile.
3 jam jugaklah ke hulu ke hilir
-_-'

jom layan gambar~

yey! pemanasan badan~

pemanasan badan. benci -_- sebab kaki sendiri berat. adeh

sesi mengurut

sesi menumbuk. eh


yang tak pergi explorace tu rugi sangat sangat. masa ni lah nak tengok komander buat trademark comel dorang. oh, ni barisan komender ^^

 maaaaa-----
 aaaaa----
kannnn-----

 tak pasti balutan ke berapa.

check point ke berapa ni? balutan ke 6 kan? kan? 

 ni mesti kena buat trademark kan kan

 aku tak pasti dorang buat ape -_-'
sesi pemanasan badan bahagian dua mungkin?

 hampir tertido masa ni -_-'
dua barisan pertama adalah  barisan komander bersama encik Sam.


rasul, fatin, izzaty, liyana ~~


YEY! BEST~~~~~


gambar yang takde, ---
masa kumpulan kiteorang kena denda. 
part muke masing masing kena tempek bedak T_T
masa main bola
telan 'sesuatu'.
nyanyi twinkle twinkle little star.
makan biskut sambil menari chicken dance.

semua tak dapat habiskan 8 checkpoint. kumpulan aku sampai checkpoint terakhir jek, masa dah tamat. masa balik ke tempat berkumpul, aku tak pasti kaki aku ada ke tak. penat weh.

tapi, best ^^,

P/S make the pain go away tu buat wave tau tau.


2 comments:

محمد رازيق said...

wah. syoknya mieyra. pasni boleh turun ilmu ni. sy pun tak ingat dah dulu ada bljr CPR.

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kalau main2 macam ni fsa faveret sangat.. hehe

tapi penat dia memang tak terkira lah kan.. huhu