Pages

Friday, 23 November 2012

kanak-Kanak Insan Istimewa Cemerlang (KIIC)

Pada 20.10.12 yang lepas. *memang dah terlepas sangat-sangat dah pun telah berlangsungnya Acara sukan rakyat KIIC bersama UMW. secara tak langsung saya tersesat di acara tersebut. tak tak tak. saya tak terlibat dalam mana-mana acara pun. hehe ^^

acara ini sangat seronok. pastinya acara yang sihat untuk mengeratkan hubungan silaturrahim sesama anak-anak KIIC. ditambah pula para sukarelawan UMW yang sangat easy-going. memang gempak habis. tak nak taip panjang-panjang, sila layan gambar~

oh, oh. sebelum tu. ahli KIIC dah ada 84 orang! ^^ terdiri daripada OKU dan Anak Yatim. :)

ok,ok teruskan~

No.1,Jalan Mawarsari 3,Bandar Baru Sungai Buaya,Rawang 48010 Hulu Selangor.


tempat kejadian.

hah! jangan terkejut! warga KIIC pun tahu main kompang tau. kagum tak? ^^

gambar hiasan semata-mata 

 semua dah tak sabar nak bersukan ni!

sesi pemanasan badan bersama para sukarelawan UMW.
"tangan angkat tinggi lagi. tinggi lagi."

cari gula dalam tepung.

hehe habis tudung.

tiup belon sampai pecah.

coconut bowling.




tarik upih kelapa.


penyokong-setia-peserta-galah-panjang
galah panjang.

 "hah? chicky ada?!! mana? mana?" :P

"chicky kat rumah dialah. ish" :P

the longest line ^^

 wajah-wajah ceria warga KIIC

gambar hiasan semata-mata lagi.

sambutan hari jadi bersama chicky!





FACEBOOK

ALAMAT/LOKASI
No. 1, Jalan Mawarsari 3, Bandar Baru Sungai Buaya, Rawang 48010 Hulu Selangor
ALAMAT SURAT MENYURAT
No. 17-1A, Jalan Pandan 3/10, Pandan Jaya, 55100 Kuala Lumpur
Tel: 03-9282 5395                   fax: 03-92825395
Email : kiic@ymail.com   Websitehttp://pkiic.net

En.Abdul Halim Abdul Azis (Pengerusi): 019-2872920

Puan Junainah Abdul Rahman (Timbalan Pengerusi): 019-2077988






Terima kasih kerana sudi membaca entri ini. :)

7 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 305 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

محمد رازيق said...

wah,seronoknya bila dapat sertai acara gini. lagi dekat dengan masyarakat. btw, tq singgah blog saya, jgn serik datang lagi. hehe

saifudin abu izzudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

محمد رازيق said...

tgh tgu ncik mira update. hehe. tq dtg blog.

PinkUmmi said...

Salam.
Singgah sini baca entry dan follow....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

waa....banyak nye aktiviti.. :)