Pages

Tuesday, 29 January 2013

BANG BANG BOOM : HARI JADI YANA.

Oh, Hai Assalammualaikum :)
lepas jek habis explorace.
balik mandi, solat terus ke bawah zamrud.

aku dah plan baik punya dengan nurul nak kenakan yana kehkehkeh

malam sebelumnya aku dah ugut yana kat fb,
aku cakap nak simbah dia dengan air longkang.
boleh pulak dia percaya -_____-

memula aku plan nak kenakan dia kaw kaw.
tapi disebabkan aku penat yang amat sangat,
yelah, baru habis explorace -____-
aku pedajal dia sikit jela.

kesian.

masa aku amik dia kat bawah kolej,
aku terkejut yang amat.
why?


dia pakai baju biasa jek.
lepas dari aku pedajal dia, aku tanya awat?
dia kata sebab dah redha nak kena simbah air. wkakak sengal amat.

dah aku pulak yang nampak macam bufday girl.
masalah betul wkakka

meet yana, the bufday girl. padan mukee kena prank wkakka~

sebenarnya, aku dah sumbat telinga dia pakai earphone tau.
tapi kite orang boleh lagi bebual.
cakap kuat kuat macam orang gile dah -_______-


bukan buat ape pun, saje bawak dia jalan jalan pusing satu uitm. lepas tu bila dia tanya, aku cakap kat padang kawad. wakkaka

sengih jek masa ni sebab berjaya teka lokasi yang betul -____-


nurul punya pasal la ni. boleh plak dengan comel dan baiknya dia gtau nak sambut kat mana.
adeh. nasib aku pandai pusing.


tadaaaa~~~
kek-ke-piza-pah eh
sori takde kek.
semua busy tak dan nak kua.

pasrah kena prank, kan kan kan? wakkakak

tika, nurul, aku, yana

aku, fifa, nurul, yana


fifa, nurul, tika, yana

dua hormat, dua turun, dua hormat, dua turun. eh

nenonenoneno~ kereta api nak lalu

pranker wakakka




tetibe rasa macam tengah feeling hindustan. -_________-

p/s dorang rancang nak prank aku, kite tengok sape yang kena~~~~

wakkaka.



6 comments:

Aku Penghibur said...

kenapa muka hitamkan ?

serikandi musyahidah said...

salam, dah follow. hrp sudi follow balik :)

p/s: nice blogg ^^

www.suteraqalbi.blogspot.com

najihahfara said...

seronoknya dapat suprise hihi

Myera Nyera said...

aku penghibur : trademark ^^

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

sedapnya pizza~