Pages

Monday, 11 March 2013

BANG BANG BOOM : HARI JADI AKU DAN FIFA.

Oh, Hai Assalammualaikum :)
pada hari sabtu (9 mac 2013) telah berlakunya prank tak menjadi.
aku dapat hidu dulu hahahahhahaha :P


yana lah gelabah tak tentu pasal. haha.
aku lak rajin menyakat bertambah gelabah dia.
aku baru balik dari JB hari tu.
penat gile badan.




me.


fifa.


lili, fifa, aku, yana, nurul. <3


nurul. dari pre-commerce sampai la ni still together ^^





tika, aku, nurul, lili <3





kek pandan angry bird. sayangggg korang sebab alert aku tak makan coklat ^^




a billion thanks to all of you. for the cake. the party. the prank. the presents and wishes. ^^

balik jek dari prank tengok atas meja ada benda ni ....

terharu gile! terus on call suruh lin bukak loudspeaker. aku jerit kuat kuat. haha. thanks!

best day ever! jumaat spend time with BFF. 

aku tido senyum kot. ^^
hari ni lak MC 2 hari.


thanks buat aku happy!! ^^

3 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

bestnya bufday awak :)

nurul said...

best frnd 4ever..sem depan smbt ag ae..klu umur kita pnjang..cyg mel :)


\

Forskning Beta said...

sonok jadi muda